Steeler blog: Live from our Shipyard X

NG57 S-line May Lilian

13/06/18

NG57 S-line May Lilian gespot bij Weymouth UK

NG40 First Star

12/06/18

Tested by Dag Pike, Time Inc journalist testing the First Star. At age 85 he is working on his 53rd book.. this time on Hull design

NG59 S-line ‘Ocean Camp’

12/06/18

NG59 S-line ‘Ocean Camp’ moored at destination Copenhagen

NEU > STEELER SURVEY 55 VIRTUAL TOUR!

STEELER SURVEY 55 VIRTUAL TOUR!

VERKAUFT!

Neem een kijkje in dit volledig aangepaste en rolstoel vriendelijke motorjacht!

Deze unieke Steeler Survey 55 is nu direct beschikbaar bij ons op de werf in Steenwijk en beschikbaar voor proefvaarten.

Schip is uitgevoerd met brede comfortabele gangboorden met aan beide zijden trappen van gangboorden naar zwemplateau. Verder is het schip uitgevoerd met o.a. teakhouten dekken, zware RVS railing, dubbele beglazing, hydraulische boeg-/hekschroef, hydraulische besturing met stuurbekrachtiging, elektronische gashandel, centrale verwarming, 5 kW omvormer, generator, vaatwasser, keramisch koken, luxe stoffering (combinatie van stof en leer), satelliet televisie via zelfzoekende KVH satelliet dome, etc.
Voor mensen met een beperking die ook weigeren afscheid te nemen van de mooiste dagen op het water maar natuurlijk ook voor de liefhebber van klassieke lijnen is dit Categorie A jacht zeer interessant. Om een perfecte indruk te krijgen van de Steeler Survey 55 kunt u via onderstaande link toegang krijgen tot de 360 virtual tour.

Dit motorjacht is geheel aangepast en rolstoel vriendelijk!

Voor meer informatie: http://steeleryachts.com/de/new-and-preowned/steeler-survey-55-bouwjaar-2011-te-koop/31/

(VERKAUFT!)

NEU

VON DEN STEELER DOCKS