Steeler blog: Live from our Shipyard X

NG57 S-line May Lilian

13/06/18

NG57 S-line May Lilian gespot bij Weymouth UK

NG40 First Star

12/06/18

Tested by Dag Pike, Time Inc journalist testing the First Star. At age 85 he is working on his 53rd book.. this time on Hull design

NG59 S-line ‘Ocean Camp’

12/06/18

NG59 S-line ‘Ocean Camp’ moored at destination Copenhagen
Steeler yachts NG50

NEWS > ONVERGETELIJK EERSTE STEELER OWNERS WEEKEND TIJDENS SAIL GIETHOORN

ONVERGETELIJK EERSTE STEELER OWNERS WEEKEND TIJDENS SAIL GIETHOORN

Afgelopen vrijdag 13 juni meerden de Steeler schepen af bij de werf in Steenwijk om letterlijk samen met Oranje af te trappen voor een gezellig weekend. Steeler eigenaren die niet in de gelegenheid waren met hun eigen boot te komen werden van harte ontvangen door de eigenaren op de wel aanwezige boten. Na een heerlijke BBQ en de 5-1 voor Oranje was de toon gezet natuurlijk. Zaterdag ochtend vertrokken de Steelers voor een tocht via de Weerribben richting Giethoorn om 's avonds aan te schuiven bij het door Jonnie Boer en Martin Kruidhof verzorgde Captain's dinner. De festiviteiten rondom Sail Giethoorn en de vloot van meer dan 200 klassieke jachten gaven extra glans aan dit eerste Steeler Owners weekend.

Zondagochtend werd met een brunch van de topchefs het weekend afgesloten, wederom zoals het hele weekend in een stralend zonnetje. We willen onze Steeler eigenaren hartelijke bedanken voor hun aanwezigheid, hun gezelligheid en de genomen moeite om naar Giethoorn te varen!

NEWS

FROM THE STEELER DOCKS