Steeler blog: Live from our Shipyard X

NG57 S-line May Lilian

13/06/18

NG57 S-line May Lilian gespot bij Weymouth UK

NG40 First Star

12/06/18

Tested by Dag Pike, Time Inc journalist testing the First Star. At age 85 he is working on his 53rd book.. this time on Hull design

NG59 S-line ‘Ocean Camp’

12/06/18

NG59 S-line ‘Ocean Camp’ moored at destination Copenhagen

ACTUALITéS > STEELER YACHTS INTRODUCEERT NIEUWE ‘NEXT GENERATION’ MODELLEN

STEELER YACHTS INTRODUCEERT NIEUWE ‘NEXT GENERATION’ MODELLEN

Steeler NG50 CS en NG57 kenmerken zich door steil steven, dubbele woonlaag en veel licht.

Steeler Yachts uit Steenwijk introduceerde in 2010 de Steeler NG modellen, een oogstrelend design van Martin Bekebrede met waaiersteven, tumble home spiegel en fraai vorm gegeven accenten. Voorzien van een op maat gemaakt interieur voor elke klant, werden de NG’s een groot succes in het segment tussen de 12 en 15 meter.

De NG modellen lijn wordt nu uitgebreid met een nieuwe en ruimere 15 meter versie en een 17.50 meter variant.

Hans Webbink, Eigenaar van Steeler Yacht : “Deze nieuwe modellen bouwen voort op het alom geprezen design van de NG’s, maar zetten een trend door die deels door Steeler Yachts zelf is ingezet met de introductie van de Panorama Flatfloor, verkozen tot European Powerboat of the Year 2015: meer ruimte en licht aan boord en grensverleggende vaareigenschappen ten aanzien van verbruik, snelheid, geluid, stabiliteit en buiswater”.

Ruimte en licht

De NG50 CS en NG57 hebben allebei twee woonlagen met de eigenaarsslaapkamer centraal en over de volle scheepsbreedte. In het voorschip bevindt zich eveneens over de volle breedte een leefkeuken met zithoek. De raampartijen in de scheepsromp zorgen er voor dat er in alle vertrekken veel natuurlijk licht aanwezig is en overal contact met het water en de omgeving. De NG57, die in april 2015 in aanbouw gaat, heeft zelfs een glasstrook rondom in de romp waardoor 360 graden uitzicht zoals in de Panorama wordt gerealiseerd.

ACTUALITÉS

DEPUIS LES DOCKS DE STEELER