Steeler blog: Live from our Shipyard X

Our “First Star” finally touched base in homeport Seattle.

02/08/18

After a journey crossing the Atlantic, through the Panama Canal and cruising the pacific on a RO-RO transport vessel, “First Star” arrived on time.

The boat will undergo beautiful journeys in Puget Sound and other surrounding waters, more pictures will follow soon!

Ocean Camp rocking the waves

20/07/18

in Dover Strait and experiencing thrilling ‘Meets & Greets’with dolphins and whales!

Launch 43 S-design with twin Yanmar 110 PS ...

20/07/18

almost ready for efficient, stable and ‘sprayless’ cruising on the MED !

Launch 52 S “Blue Print”

18/07/18

35 knots with twin Cummins QSB 6.7 ltr with Zeus pods .. spectacular performance and so easy to manoeuvre. Further photo’s soon !

65 S “Li-Janne” leaving IJmuiden..

18/07/18

60 tonnes steel @ 14 knots with just twin 410’s ... S-design hull .. QED !

Courtesy visit to May Lillian, moored in Darthaven

12/07/18

together with Michael Miller from Imperial Motoryachts. Great athmosphere, great place to visit. Big thanks to Ian for his hospitality and being the local Steeler ambassador!

Steeler NG59 S ‘Ocean Camp’

09/07/18

Crossing Gulf of Biscay on her way to the Cannes Yachting Festival, 11-16 September 2018.
Bon Voyage !

Steeler Yachts “First Star” en route towards Seattle, Washington.

The first Steeler NG40 should arrive in the United States approximately around the 31st of July. We are very happy with this first delivery to the United States and hopefully the owners will make beautiful trips with her in the waters surrounding Seattle!

NG57 S-line May Lilian

13/06/18

NG57 S-line May Lilian gespot bij Weymouth UK

NG40 First Star

12/06/18

Tested by Dag Pike, Time Inc journalist testing the First Star. At age 85 he is working on his 53rd book.. this time on Hull design

NG59 S-line ‘Ocean Camp’

12/06/18

NG59 S-line ‘Ocean Camp’ moored at destination Copenhagen
MORE INFO? X

CUSTOMER REVIEWS

“Rolstoel toegankelijk was een eis. Juist hierin heeft het Steeler team laten zien wat zij kunnen en waar ze voor staan; oplossing- en klantgericht denken.”

~ Eigenaar NG 65 S ‘Li-Janne’

Na een teleurstellende samenwerking met een andere Nederlandse jachtbouwer besloten we, na al de verloren tijd, een jonge 2de hands boot te kopen. Via een advertentie van 2dehands boten kwamen we bij Steeler terecht.

Tot onze grote spijt was deze boot reeds verkocht maar we werden door Hans en Niels toch uitgenodigd om kennis te maken met de "Steeler" werf . Deze kennismaking was zoveel anders en persoonlijker dat we op dag één besloten om met hun in zee te gaan . Het hele traject van september 2015 tot juli 2016 was een aaneenschakeling van een geweldige samenwerking met het hele Steeler team , met speciale dank aan Niels en Isabel. Zonder iemand te kort te doen is voor ons vooral timmerman Peter (die zoveel extra's aanbracht) degene die met ideeën het onmogelijke toch dikwijls mogelijk maakte.

Onze Steeler 43. Mitsu is zoveel meer geworden dan we voor mogelijk hielden. Een boot die geweldig vaart maar waar het ook heerlijk op vertoeven is bij goed en ook bij slecht weer. Vanaf de eerste dag dat we er mee varen blijven zowel passanten als andere watersportliefhebbers staan om het schip te bewonderen en foto's te maken. Tot slot, wat echt fijn is, is dat alles wat het team belooft bij de verkoop ook tijdens de bouw wordt ingelost en meer .

Bedankt Hans, Niels, Isabel, Peter, Yorrith en alle anderen.
LEES MEER

“Dat wij nu ons tweede jacht bij Steeler hebben laten bouwen, is het beste bewijs voor ons vertrouwen in het bedrijf!”

~ Alfred en Annemarie, NG43 Offshore ‘Don Alfredo’

Het design en de afwerking waren voor ons al in 2012 doorslaggevend om voor een Steeler te kiezen. Tijdens de bouw heeft de vriendelijkheid en de betrouwbaarheid van de medewerkers van Steeler keer op keer weer indruk op ons gemaakt. Dat wij nu ons tweede jacht bij Steeler hebben laten bouwen, is het beste bewijs voor ons vertrouwen in het bedrijf!
LEES MEER

“Vanaf onze eerste afspraak in Steenwijk tot aan de oplevering is onze boot in 10 maanden gebouwd. Alles liep voorspoedig en op tijd zoals afgesproken”

~ Jan en Yvonne, NG43 Offshore ‘Liberty’

Wij wilden graag een snelvarend schip en ook een praktische indeling. Steeler Yachts zagen wij voor het eerst op de Hiswa in A'dam. Hij viel op door zijn mooie strakke lijn en de kleur! We hebben een hele fijne ervaring met de mensen van Steeler. Het ontwerp en de uitvoering zijn goed verlopen. Hele fijne mensen die ons geholpen hebben met de indeling en inrichting!

Vanaf onze eerste afspraak in Steenwijk tot aan de oplevering is onze boot in 10 maanden gebouwd. Alles liep voorspoedig en op tijd zoals afgesproken En daarna.. vanaf het moment dat we de werf verlieten, genieten en nog eens genieten. Onze ‘Maidentrip’ was met vrienden en familie naar Sail Amsterdam, een onvergetelijke belevenis!
LEES MEER

“Wij konden ter plaatse nog onze wensen aanvullen”

~ Evert-Jan en Tineke, NG40 ‘n Moment

De keus was destijds heel simpel, deze boot kon aan al onze wensen beantwoorden: het buitengevoel, groot open schuifdak en een luifel over de achterkajuit en natuurlijk de vormgeving en de mooie rondingen die deze boot tot een trendsetter maakt.

Onze eerste ervaring en contact was met Isabel. Dit voelde zo goed aan dat we dachten: ‘hier gaan wij onze boot kopen’. Tijdens de bouw waren we, eigenlijk tot onze verbazing, altijd welkom en we werden op de hoogte gehouden van de planning. En nog belangrijker was dat wij ter plaatse nog onze wensen konden aanvullen. Een hele bijzondere ervaring hebben we gehad met Hans Webbink. Onze boot was nog niet klaar en Hans wist dat mijn ernstig zieke broer de boot graag had willen zien bij ons thuis in Naarden. Hans heeft alles in werking gezet om dat te realiseren, met het plan om met een soortgelijke boot naar Naarden te varen, maar helaas was het te laat. Buiten de directie van Steeler om, zijn wij onder de indruk van alle kundige en professionele medewerkers van de werf. Tijdens de bouw, maar ook na oplevering. Als er iets was, dan werd dat snel en vakkundig opgelost. Dat siert de werf.

In de eerste nieuwsbrief over de Steeler NG 40, stond dat de mensen langs de kades een stijve nek kregen door het nakijken van de gepasseerde boot. Nou, die ervaring kunnen wij voor 100% delen. Wij waren super trots als mensen in de haven onze boot stonden te bewonderen. En met veel genoegen mochten zij de boot ook van binnen bewonderen, dat is met volle trots genieten van onze Steeler!
LEES MEER

“Nu na twee vaarseizoenen kunnen wij alleen maar lof hebben voor de werf die dit mooie schip voor ons gebouwd heeft.”

~ Familie Bolkestein, NG40 ‘Linea’

Wij waren met vrienden naar de HISWA te water om naar een bepaalde boot te kijken, toen wij langs de stand van Steeler liepen en aangenaam verrast werden door de getoonde boten. Eenmaal binnen hebben we maar meteen een offerte laten maken die na enige weken bakkeleien omgezet werd in een order. Gedurende de hele bouw konden we onze wensen kenbaar maken en hebben aan deze hele periode een fijn gevoel en groot vertrouwen in werf en personeel overgehouden.

Ook na oplevering bleef en blijft de werf actief in begeleiding en zorg voor boot en bemanning. Wij vinden het een prachtig schip en we zijn niet de enige, want ook mensen langs de kant, havenmeesters en brugwachters vinden dat. We krijgen constant complimenten. Nu na twee vaarseizoenen kunnen wij alleen maar lof hebben voor de werf die dit mooie schip voor ons gebouwd heeft. Proficiat!
Familie Bolkestein.
LEES MEER

“Ondanks al onze wensen en aanpassingen viel de meerprijs niet tegen.”

~ Gerrit en Wilma, NG40 ‘Baantje’

We zochten een strakke, moderne boot welke we zelf konden inrichten. Gezien de eerdere contacten en onze wensen, was de keuze niet zo moeilijk om voor Steeler te kiezen gezien, ook de prijs, kwaliteit verhouding. Ook de zeer korte lijnen en de no-nonsense mentaliteit bij Steeler stonden ons erg aan.

We wilden een boot waar gelijkvloers een kook- en living gedeelte gevormd kon worden. Daar naast wilden we graag 5 vaste slaapplaatsen. Na enkele gesprekken met Hans, Isabel en Niels wisten we zeker dat aan onze wens te voldoen was. Iedereen werd erg enthousiast en er werd volop met ons meegedacht om de nieuwe boot zo te creëeren dat al onze wensen ingevuld konden worden. Peter, de eigen interieurbouwer van Steeler, vond het ook een grote uitdaging om een Steeler NG40 “Family” te ontwerpen en werd een verlengstuk voor een ieder om in zeer goed overleg zelfs tijdens de bouw nog enkele aanpassingen, bijv de eiken keuken, te kunnen uitvoeren.

Ondanks al onze wensen en aanpassingen viel de meerprijs ook niet tegen en werd de meerprijs gedetailleerd tijdens het overleg heel transparant aan ons doorberekend. Het eindresultaat: de boot die we wensten en nooit gedacht hadden te krijgen! Afgelopen seizoen hebben we zeer regelmatig weekendjes en zelfs de zomervakantie op Baantje doorgebracht en samen, met onze vrienden en familie veel ontzettend veel "vaar"plezier genoten. In het begin is alles wel erg groot en moet je wennen aan de afmetingen en vaareigenschappen van de boot, maar al doende leert men. We hopen nog jarenlang verder te mogen genieten van onze boot en vinden het fijn dat indien er vragen zijn, we altijd bij Steeler terecht kunnen.
LEES MEER

“Wat we zeer hebben gewaardeerd is dat we het interieur op de werf in de mock-up hebben mogen bekijken.”

~ Fam. Heitmann, ‘Katharina von Raa’ NG40

We hebben op het internet uitgebreid gezocht naar een motorjacht met open kuip. Uiteindelijk hebben we 4 jachten gevonden die goed bij ons pasten en die op onze shortlist terechtkwamen. Omdat in diezelfde periode de HISWA werd gehouden in Amsterdam, hebben we daar met de betreffende werven afspraken gemaakt voor bezichtigingen.

Van alle 4 de jachten beviel ons de romp niet, of bleken het bedrijven te zijn die jachten verhuurden maar niet zelf bouwden en uitsluitend als tussenpersoon optraden.

Omdat we toch op de HISWA waren, hebben we alle jachten maar bekeken. Op alle jachten was wel iets aan te merken dat ons niet beviel. De verkopers lieten zich daardoor niet uit het veld slaan, iedere keer was het weer hetzelfde liedje: "geen probleem, passen we aan, komt in orde". Nadat we alle voor ons interessante jachten hadden bekeken, besloten we bij een kopje koffie na te denken over onze volgende stappen. Ons besluit was: we gaan naar de haven, zoeken het jacht uit dat het beste bij ons past en gaan aan boord. In de haven hoefden we niet lang te zoeken, ons oog viel direct op de NG 40 van Steeler.

Toen we aan boord gingen, voelde het direct goed aan. We werden door vriendelijke verkopers hartelijk begroet en, wat voor ons heel belangrijk was, iedereen sprak perfect Duits. De mensen van Steeler begrepen ons en wij begrepen de mensen van Steeler.

Onze ideeën en wensen werden door Niels en Peter perfect geïnterpreteerd, beiden wisten precies wat het was dat wij zochten. We maakten een afspraak voor een bezoek in Steenwijk. Hier werden onze ideeën nogmaals op papier gezet en konden we er snel uitkomen omdat we al wisten dat we de Steeler wilden hebben. Omdat onze ideeën en wensen goed op papier waren gezet, konden wij ons al snel richten op het volgen en controleren van de bouw van onze Steeler. Niels hield ons continu via e-mail of de telefoon op de hoogte van de voortgang. Over verbeteringen of nieuwe voorstellen werden we direct geïnformeerd, zodat we met de werf konden bespreken of de voorstellen ons bevielen.

Omdat een Steeler niet in serie wordt geproduceerd en ieder jacht uniek is, kwamen er steeds weer nieuwe en betere ideeën bovendrijven.

Wat we zeer hebben gewaardeerd is dat we het interieur op de werf in de mock-up hebben mogen bekijken. Omdat we het interieur 1:1 voor ons hadden, konden we ons een veel beter beeld vormen van alles wat we eerst alleen op tekening hadden gezien. Bovendien kon op deze manier een en ander nog probleemloos worden aangepast.

Het eerste contact met de mensen van Steeler was in Amsterdam. Vanaf dag één was iedereen aardig en vriendelijk, had iedereen wel een glimlach paraat en ging iedereen op onze wensen in. Omdat ons Engels niet veel verder gaat dan het Engels dat we op school hebben geleerd, was het voor ons een groot voordeel dat iedereen perfect Duits sprak. Met Niels en Peter hadden we altijd contact met competente personen die hun vak verstaan. Steeler Yachts mag zich uitermate gelukkig prijzen met dergelijke medewerkers. Het was onze wens over een motorjacht te beschikken waarmee we zowel naar Helgoland, op de Waddenzee, als naar Berlijn konden varen.

Onze boot moet geschikt zijn voor kustwateren, op het wad kunnen droogvallen (daarvoor heeft Steeler speciaal voor ons kimkielen aangebracht), maar mag tegelijkertijd niet te hoog zijn, zodat we makkelijk bruggen kunnen passeren. De Steeler NG40 voldoet aan al deze eisen. Omdat er op de Elbe periodiek over een afstand van 5 zeemijlen sprake is van een sterke stroming en er bij wind tegen de stroming in onplezierige golven kunnen ontstaan, moet ons jacht over voldoende motorvermogen beschikken.

Op onze reizen naar Helgoland of op de Oostzee was het voor ons altijd een geruststellende gedachte over voldoende paardenkracht te beschikken. Wanneer wij met de NG40 op ruige zee varen hebben wij geen enkele twijfel en zien wij geen gevaar doordat het schip ook zeer comfortabel is in ruige omstandigheden. Wij worden vaak op ons prachtige jacht aangesproken. Wij zijn er trots op en prijzen ons bijzonder gelukkig een Steeler te hebben.

Niels Tuininga, general manager van Steeler Yachts: De ‘Katharina von Raa’ wordt onder de meest extreme weersomstandigheden op zee gebruikt waarbij de grens wordt opgezocht van een CE categorie B gekeurd schip. Door goed te luisteren naar de praktijkervaringen van de familie Heitmann hebben wij, ondanks dat het schip ruimschoots voldoet aan de CE categorie B normering, toch nog verbeteringen aangebracht die comfort en veiligheid op zee verder verhogen. Voor ons draagt de ‘Katharina von Raa’ bij aan het nog verder ontwikkelen van onze schepen en we zijn de familie Heitmann heel dankbaar voor het delen van hun ervaringen.
LEES MEER

“Vanaf de dag van oplevering van onze Steeler NG 40 hebben wij talloze bewonderende blikken en complimenten gekregen.”

~ Dick en Anja, NG40 ‘Imagine’

Wij hebben voor de Steeler NG gekozen, omdat we vielen voor het ontwerp, voor de uitstraling van de boot. In deze prijsklasse worden ongetwijfeld meer kwalitatief goede boten aangeboden, maar het uiterlijk van de Steeler NG maakte het verschil. Liefde op het eerste gezicht.

Wij hadden al jaren vaarervaring in een wat kleiner schip, dat ons echter niet voldoende comfort bood om langere tochten te maken. De Steeler NG 40 biedt ons wel die ruimte om in alle comfort binnen- en buitenlandse wateren te bevaren. Ook als het eens wat slechter weer is, bijvoorbeeld in voor- en naseizoen.

We hebben in twee seizoenen zo’n 500 draaiuren gemaakt en bijna 5.000 kilometer afgelegd. Vooralsnog in Nederland en België. Onze Steeler voldoet geheel aan onze wensen.

Het voordeel van custom built bouwen is dat je er veel van je eigen wensen en ideeën in kwijt kunt, daarmee een uniek schip krijgt, helemaal naar eigen smaak, vrijwel zonder concessies omdat de standaard dat nu eenmaal voorschrijft. Door het custom built bouwen ben je vanaf het eerste werfbezoek tot aan de oplevering zeer nauw betrokken bij het hele bouwproces. Niet alleen af en toe vrijblijvend de vorderingen bekijken, maar daadwerkelijk eigen inbreng hebben en keuzes maken tijdens de bouwvergaderingen. De vaarpret begint al aan de tekentafel.

Custom built bouwen betekent een zeer grote betrokkenheid bij het bouwproces, waardoor je het hele Steeler team persoonlijk leert kennen. Dat hebben wij als zeer plezierig ervaren en maakt het ook lang na de oplevering heel makkelijk om op terug te vallen als er eens wat is.

Vanaf de dag van oplevering van onze Steeler NG 40 hebben wij talloze bewonderende blikken en complimenten gekregen. Onderweg en in de havens laten mensen graag hun mening horen over het schip en onze eigen indeling en inrichting. Dat bevestigt alleen maar onze keuzes. Leuk.

Custom built bouwen betekent soms ook experimenteren met andere indelingen, nieuwe materialen, afwijkende technische installatie. Dat maakt de boot onze eigen boot. Maar soms leidt dat ook tot kinderziektes. Die zijn echter stuk voor stuk snel, kundig en zeer klant- en servicegericht weer verholpen.
LEES MEER

“Aan het perfecte bouwproces en het projectmanagement van Steeler Yachts kunnen andere botenbouwers een voorbeeld nemen.”

~ Noel en Heather, NG40 ‘Seven7’

Na 30 jaar trots eigenaar te zijn geweest van meerdere zeiljachten, hebben wij (Noel en Heather Ingram) besloten ons zeil te strijken en de Nederlandse binnenwateren te verkennen. We wilden een stalen motorjacht hebben met een kwaliteit die gelijkwaardig was aan onze vorige zeewaardige zeiljachten.

Omdat we in staat wilden zijn het interieur naar onze eigen ideeën in te richten, was de mogelijkheid van maatwerk een essentiële voorwaarde. Onze eerste stap op weg naar de Nederlandse binnenwateren bestond uit de aanschaf van een Nederlandse stalen kruiser met achterkajuit, maar nu wilden wij overstappen op een kruiser met achterkuip met salon en kuip op gelijk niveau.

Als wij een jacht kopen, doen we op basis van een gedetailleerde lijst van eisen eerst uitgebreid onderzoek naar geschikte jachten en brengen deze lijst vervolgens terug tot een shortlist van ongeveer zes kanshebbers. Op onze zoektocht naar een nieuw stalen jacht van Nederlandse makelij hebben wij dit precies zo gedaan.

Toen we van Giethoorn naar Sneek vaarden, passeerden we in Steenwijk een aantal afgemeerde jachten. Onze aandacht werd direct getrokken door de Steeler NG modellen en we besloten om deze jachten van dichtbij te bekijken. Dit waren met afstand de mooiste jachten die we tot nu toe hadden gezien. We brachten onze shortlist terug tot twee jachten: een Jetten of een Steeler. Na nader onderzoek, een bezoek aan Steeler Yachts en de HISWA in Amsterdam waren we ervan overtuigd dat de Steeler NG40 het jacht voor ons was. Steeler Yachts was de meest behulpzame scheepsbouwer die we ooit gesproken hadden. De experts waren eerlijk over het hetgeen haalbaar was binnen ons budget.

De uiteindelijke keuze was niet moeilijk, omdat Steeler met hun jachten met kop en schouders boven de rest uitstak.

In oktober 2013 ondertekenden we een voorlopig bouwcontract voor een Steeler NG40 met oplevering in het voorjaar van 2015 en keken we ernaar uit ons bezig te gaan houden met het interieurontwerp en het maatwerk.

Het bouwproces verliep wat ons betreft volledig foutloos en doorliep de verschillende fases geheel volgens plan. We konden regelmatig langskomen en kregen updates en foto's toegestuurd.

Er werden wijzigingen aan de standaardspecificaties aangeraden en overeengekomen en de lay-out van het interieur werd tijdens verschillende bezoeken aan Steeler tijdens de bouw doorgesproken. De kennis en input van het Steeler team mag geenszins worden onderschat. Alle aanvullende onderdelen werden op professionele wijze door Steeler onderzocht en de oplossingen waren allemaal uitstekend (bijv. selectie, positionering en installatie van zonnepanelen). De standaardspecificatie is dusdanig uitgebreid dat er maar weinig extra onderdelen nodig waren om aan onze lijst van eisen te voldoen.

Aan het perfecte bouwproces en het projectmanagement van Steeler Yachts kunnen andere botenbouwers een voorbeeld nemen. Onze nieuwe Steeler NG 40 "Seven7" werd in april 2015 aan ons opgeleverd. De overdracht was perfect geregeld en uitermate plezierig. Omdat we maar weinig initiële problemen tegenkwamen, konden we bijna direct met ons jacht ons eerste avontuur tegemoet varen.

Tot op heden hebben we vooral in Friesland en Overijssel gevaren. Tijdens het seizoen (van april tot oktober) gaan we 3 of 4 keer op vakantie en bivakkeren dan ongeveer 2-3 aaneengesloten weken op de "Seven7". We leggen graag bij ligplaatsen langs binnenwateren aan. Door het ontwerp van ons jacht kunnen wij gemakkelijk langere tijd blijven en genieten zonder de vaste faciliteiten aan wal. Onze ervaring tot nu toe bevestigt alleen maar dat wij het juiste jacht hebben gekozen met een interieurontwerp dat goed bij ons past. Voor wat betreft de motor hebben we gekozen voor een upgrade naar een Yanmar 6BY3 met 160 pk en we zijn zeer tevreden over het vermogen, de betrouwbaarheid en het zuinige brandstofverbruik. Ook hebben wij gekozen voor zonnepanelen in plaats van een zonnedak, zodat wij van alle comfort aan boord kunnen genieten zonder gebruik te hoeven maken van walstroom.

De afmeting van de “Seven7” is perfect voor ons, omdat we beiden met de boot kunnen manoeuvreren en tegelijkertijd mogen genieten van alle luxe die we ons maar kunnen wensen. De prestatie en de manoeuvreerbaarheid is uitstekend en heeft, net als de kwaliteit van het materiaal, ruimschoots aan onze verwachtingen voldaan.

De paar kleine probleempjes waar we tegenaan liepen, zijn zonder vragen en zonder extra kosten voor ons verholpen. In het begin hadden we wat problemen met de boegschroeven, maar die werden vervangen door upgrades van Vetus. We hebben al volop genoten van onze tijd aan boord van de "Seven7" en kijken reikhalzend uit naar nog veel meer vakanties en avonturen op onbekend terrein.

Steeler Yachts is het meest professionele en plezierige bedrijf waar wij ooit zaken mee hebben gedaan. De filosofie die zij hanteren draait om "samenwerking" in plaats van "klant/leverancier-verhoudingen" en leidt in ons geval tot een uiterst tevreden klant en een schitterend jacht dat speciaal is ontworpen om aan al onze eisen tegemoet te komen. De uitstekende werkhouding straalt ook uit op hun leveranciers, met een intelligent ontworpen en gebouwd jacht als resultaat.

Het team van Steeler is uitermate professioneel in wat zij doen en met hun suggesties en aanbevelingen weten zij kostbare problemen en ontwerpfouten te voorkomen. Dit is in alles terug te zien, van keuze voor aandrijving tot kleurenschema en de selectie van bekleding en meubilair.

Wij zouden Steeler Yachts zonder enige twijfel van harte aan potentiële booteigenaren aanbevelen; het bedrijf hoort zonder meer bovenaan de lijst met mogelijke bouwers te staan. Steeler Yachts is een speciaal bedrijf dat een zeer speciaal product maakt.

“Tot slot, wat echt fijn is, is dat alles wat het team belooft bij de verkoop ook tijdens de bouw wordt ingelost en meer.”

~ Leo en Martine, NG43 ‘Mitsu’

Na een teleurstellende samenwerking met een andere Nederlandse jachtbouwer besloten we, na al de verloren tijd, een jonge 2de hands boot te kopen. Via een advertentie van 2dehands boten kwamen we bij Steeler terecht.

Tot onze grote spijt was deze boot reeds verkocht maar we werden door Hans en Niels toch uitgenodigd om kennis te maken met de "Steeler" werf . Deze kennismaking was zoveel anders en persoonlijker dat we op dag één besloten om met hun in zee te gaan . Het hele traject van september 2015 tot juli 2016 was een aaneenschakeling van een geweldige samenwerking met het hele Steeler team , met speciale dank aan Niels en Isabel. Zonder iemand te kort te doen is voor ons vooral timmerman Peter (die zoveel extra's aanbracht) degene die met ideeën het onmogelijke toch dikwijls mogelijk maakte.

Onze Steeler 43. Mitsu is zoveel meer geworden dan we voor mogelijk hielden. Een boot die geweldig vaart maar waar het ook heerlijk op vertoeven is bij goed en ook bij slecht weer. Vanaf de eerste dag dat we er mee varen blijven zowel passanten als andere watersportliefhebbers staan om het schip te bewonderen en foto's te maken. Tot slot, wat echt fijn is, is dat alles wat het team belooft bij de verkoop ook tijdens de bouw wordt ingelost en meer .

Bedankt Hans, Niels, Isabel, Peter, Yorrith en alle anderen.
LEES MEER

“Om met een Steeler te mogen varen is als wandelen in een handgemaakt kostuum”

~ Paul en Jackie, NG43 ‘Lavinia C’

Toen we de spectaculaire NG50 voor het eerst zagen op de London Boat show in 2012, was het liefde op het eerste gezicht, echter dachten we dat een Steeler buiten ons budget zou vallen. Gelukkig kwamen we er later achter dat een NG43 wel te realiseren was. Daarna was er geen terugkeer meer mogelijk.

Haar uitstraling, kwaliteit, ruimte en de eigen inbreng bij de gehele indeling van het jacht was waar we al jaren naar op zoek waren, alleen dan de overtreffende trap. Het grootste obstakel voor ons was om te beslissen waar we zouden beginnen, door de eindeloze mogelijkheden, gelukkig waren onze zorgen voorbarig daar het Steeler en Bushnell team -zo bleek tijdens ons eerste bezoek aan Nederland- perfect in staat waren om onze te begeleiden in het realiseren van onze droom. Perfect aansluitend bij onze levensstijl en eisen. We waren verbaasd over de flexibiliteit van het team en het vermogen om tegemoet te komen aan onze wensen.

We zijn nu de trotse eigenaars van de Steeler NG43 ‘Lavinia C, haar ligplaats heeft ze aan onze tuin, aan de oevers van de Thames. Tijdens de zomer zijn we constant op het water te vinden en overal waar we komen is ze een blikvanger. De 900 KM reis van Steenwijk naar huis in Engeland, was een van de meest memorabele reizen uit ons leven; om Lavinia C het kanaal over te varen, naar Ramsgate waar we de Britse vlag hebben opgehaald, om vervolgens de Thames op te varen in de richting van London. Tijdens de reis passeerden we de meest iconische landschappen, een ervaring om nooit te vergeten. Sinds de oplevering hebben we geen problemen gehad en het is dan ook een genot om haar te mogen bevaren.

Om met een Steeler te mogen varen is als wandelen in een handgemaakt kostuum, het is gemaakt om zich aan jou aan te passen, aan jouw levensstijl, je vaart haar met trots en het tovert telkens weer een brede grijns op je gezicht terwijl anderen haar bewonderen.
LEES MEER

“Een enkel service puntje is adequaat opgepakt en opgelost, kortom geen enkel moment spijt van onze beslissing”

~ Rene en Kitty, NG43 ‘Res Nova’

Wij hebben na uitgebreid onderzoek een Steeler NG43 gekocht omdat wij hem gewoon het mooist vonden. Het hele aankoop proces en de bouw van ons schip is ons zeer goed bevallen. De specifieke wensen die we hadden met betrekking tot de indeling en het geschikt maken voor rolstoel gebruik zijn perfect uitgevoerd. Inmiddels hebben we 2 seizoenen met het schip gevaren en alles doet het precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Een enkel service puntje is adequaat opgepakt en opgelost, kortom geen enkel moment spijt van onze beslissing.
LEES MEER

“Wij hebben nu 5 seizoenen gevaren met onze Steeler en zijn altijd nog zeer trots op onze boot. Overal waar we komen en in iedere sluis waar we liggen krijgen wij nog steeds complimenten en worden er nog foto’s gemaakt.”

~ Fam. Marsman, Ng43 Joly Deux

Wij hebben een Steeler gekozen door haar prachtige vormgeving, praktische indeling, lage kruiphoogte en natuurlijk de prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast de optimale vaareigenschappen, maar die kenden we tijdens de aankoop nog niet omdat wij de allereerste NG43 hebben laten bouwen.

.. de eerste NG43! Wij hebben de boot sinds 2011 en als we deze opnieuw zouden laten bouwen, dan wordt hij identiek uitgevoerd.. maar dan in de planerende aluminium uitvoering. Wij zijn uiterst tevreden over zowel de bouw als wel de mensen van de werf. Zeer betrouwbaar, behulpzaam met perfecte service en garantie. Het meedenken en maatwerk voor en tijdens de bouw heeft ons aangenaam verrast. Wij hebben nu 5 seizoenen gevaren met onze Steeler en zijn altijd nog zeer trots op onze boot. Overal waar we komen en in iedere sluis waar we liggen krijgen wij nog steeds complimenten en worden er nog foto’s gemaakt.
LEES MEER

“Ik wil, als parketman, Gerdo de scheepstimmerman apart benoemen. Hij tovert met hout, werkelijk ongelooflijk zo mooi!”

~ Drees en Margreet, Explorer 47 ‘Lambertus’

“De keuze voor Steeler viel eigenlijk doordat jullie van dit stoere, maar ergens nostalgische model, een echte boot van deze tijd hebben weten te maken! En vooral openstonden voor onze eigen, soms best wel eigenwijze, aanvullingen!

Daarnaast vonden wij het fijn dat er door de werf niet vreemd werd opgekeken toen wij mededeelde dat wij onze nieuwe boot, de Lambertus dus, uitsluitend wilde laten bouwen in samenwerking met onze eigen professionele bouwbegeleider! Dit door een nare ervaring bij de bouw van ons vorige schip bij een andere werf.

Tijdens de bouw was de samenwerking bijzonder, mede omdat wijzigingen vaak laat in het proces nog doorgevoerd konden worden! Alle bouwers aan het schip kwamen ons bijzonder vakbekwaam en meedenkend over. Zonder anderen tekort te doen wil ik, natuurlijk als parketman, Gerdo de scheepstimmerman apart benoemen. Hij tovert met hout, werkelijk ongelooflijk zo mooi!

Over de mensen bij Steeler zijn wij bijzonder enthousiast, een team waar service en nazorg nog met hoofdletters wordt geschreven! Het eerste jaar zijn we geweest van Lauwersoog tot Maastricht, en hebben wij nog nooit zoveel complimentjes gehad!

Het varen zelf is iets heel bijzonders. Om hierover te schrijven zou alleen maar in superlatieven zijn: stil, wendbaar, relatief snel en werkelijk super comfortabel! Een appartement op het water!! Daarnaast vinden wij het praten over de boot zo leuk dat wij graag iedereen die geïnteresseerd is in een boot als de onze en onze ervaringen met Steeler, graag uitnodigen voor een paar uurtjes op het water!
LEES MEER

“Wij bouwen inmiddels ons tweede jacht bij Steeler. Dat zegt alles!””

~ George en Veronika, Explorer 50 Pilot House ‘Toja II’

Waarom een Steeler?
• Biedt op maat gefabriceerde jachten aan - interessant design
• de eerste indruk van de werf en de gesprekken waren uiterst positief
• zeer vakkundige adviezen
• eigen ideeën kunnen probleemloos worden ingebracht
• uitstekende prijs/prestatie-verhouding
Ervaring tijdens de bouw:
• Prettige samenwerking
• Competente vakmensen
• Altijd aanspreekbaar
• Afspraken worden nagekomen
• Voortgang van de bouw kan op ieder moment worden gecontroleerd
• hoge kwaliteit
• Perfecte financiële afwikkeling
Samenvattend:
Wij bouwen inmiddels ons tweede jacht bij Steeler. Dat zegt alles!
LEES MEER

“Een klant is en blijft een klant bij de werf, ook na de aankoop.”

~ Ludo en Rita, Explorer 47 ‘Loonie’

Op zoek naar een boot met klassieke lijnen, maar wel innovatief... dat heeft ons naar de Explorer 47 geleid, een prachtig gelijnd schip. De boot vaart en voelt prettig. En, belangrijk, elke vraag wordt door het Steeler-team meteen en met zorg beantwoord. Een klant is en blijft een klant bij de werf, ook na de aankoop
LEES MEER

“Zelf ben ik al 28 jaar werkzaam in de maritieme sector en daardoor weet ik waaraan ons schip wel of juist niet moet voldoen. Dat hebben ze in Steenwijk uitstekend begrepen!”

~ Peter en Diane, Panorama FF48 Offshore ‘Seven’

Ik ben al jaren op zoek naar aparte innovatieve bootontwerpen en kwam ergens in 2013 al een teaser van een Panorama tegen. Ik ben hierdoor de vorderingen van Steeler blijven volgen en plotseling kwam er een “echt’ ontwerp van een stalen Panorama 46.

Van dit schip ben ik vol enthousiasme de bouw blijven volgen en bij de presentatie op de Hiswa in 2014 heb ik een volle dag aan boord doorgebracht. Ik heb alles bekeken en in kaart gebracht om er vervolgens in overleg met mijn vrouw een eigen draai aan te geven. Het is net alsof je bij een huis een loft koopt: de kaders zijn vast, maar daarbinnen is van alles mogelijk. Van begin september tot eind oktober ben ik gaan schuiven met het interieur en eind oktober zijn mijn vrouw en ik naar Steeler gereisd om de mogelijkheden te bespreken. Na enkele bezoeken aan Vripack waren we er snel uit en werd de overeenkomst getekend. Het is ons zevende “schip”, gerekend vanaf de eerste, een 3,85 m Zodiac…. Telkens wat groter. Vanaf dat moment is er ontzettend intensief en vooral interactief met elkaar gecommuniceerd. Onze lat qua wensen en vereisten ligt erg hoog, maar wel haalbaar hoog. Het resultaat mag er zijn: het is een snel schip geworden dat messcherp door het water klieft, dat accelereert als een speedboot en waarop de meest verwende gast zich in de watten kan laten leggen.

Er is een overcomplete keuken aan boord en op dek, een geluidsinstallatie waar een audiofiel de kriebels van krijgt en een interieur om te zoenen. Het schip zit vol met gadgets en is volledig voorzien van “home” automation en beveiliging; super nuttig, zowel tijdens het varen en stilliggen, als wanneer je niet aan boord bent. Wat ook echt een pré is, is de enorme beschikbare ruimte voor een relatief klein schip. Mede doordat de gangboorden boven de woonlaag zijn en niet er omheen, heb je de volle breedte ter beschikking en dat merk je al, zodra je aan boord stapt. De inmiddels bij Steeler intern gehuisveste timmergoochelaars hebben meesterlijk werk afgeleverd en ook qua techniek is er volgens ons niets te wensen overgebleven. Het motorgeluid blijft ruimschoots binnen de gestelde norm en ook het verbruik is – bij een normale snelheid - alleszins acceptabel. Dankzij de klapbare antennemast is de Middellandse zee ook nog steeds binnendoor te bereiken.

Een eindproduct van deze kwaliteit in een op zich toch klein schip, kan alleen maar behaald worden als de communicatie tussen werf en klant optimaal is. En dat was zo. Dat is overigens nu nog steeds zo. Op al onze vragen werd en wordt snel en adequaat antwoord gegeven, zodat we vervolgens steeds weer snel over verdere (bouw-)acties knopen konden doorhakken.

Het mag duidelijk zijn dat wij uitermate tevreden zijn over onze samenwerking met Steeler. Ik kan iedereen die de bouw van een schip overweegt aanraden om eens contact met ze op te nemen. Zelf ben ik al 28 jaar werkzaam in de maritieme sector en daardoor weet ik waaraan ons schip wel of juist niet moet voldoen. Dat hebben ze in Steenwijk uitstekend begrepen!

Bedankt hoor.
De trotse eigenaars van de eerste Panorama FF48 Offshore
LEES MEER

“Steeler geeft de klant de vrijheid zijn persoonlijke wensen te laten realiseren.”

~ Eigenaar Panorama FF53 Offshore

Wij hebben de Steeler via een tijdschrift gevonden, als boot van het jaar. Ik ben eigenaar van een catamaran en mijn voorkeur ging uit naar een enkelrompsschip waarbij ‘woongemak’ hoog in het vaandel staat, wat bij een catamaran een belangrijk aspect is: Want let wel, in Frankrijk verblijven booteigenaren ongeveer 80% van hun tijd aangemeerd aan de kade.

Wie ‘woongemak’ zegt, bedoelt comfort. Door de gelijkvloerse indeling komt dit goed tot uiting; geen opstapjes in de leefruimtes, waardoor het verblijf aan boord ook op zee geriefelijk is.

Een lichte boot door de grote raampartijen. Dit bevordert niet alleen een goed uitzicht maar past bovendien perfect bij het strakke interieur.

Steeler geeft de klant de vrijheid zijn persoonlijke wensen te laten realiseren. Niet alleen wat de indeling van de kabine’s betreft, maar ook qua materiaalkeuze (bekleding van hoge kwaliteit), de kleur van de romp en het algehele design van de boot. Maar ook wat betreft het technische aspect met een motor die past bij de eisen van de klant. Een boot waarmee je ook kunt droogvallen, heel handig in onze kustgebieden met de grote getijdenverschillen.

Het jacht moet een weerspiegeling zijn van mijn persoonlijkheid, zodat mijn FF53 uniek is.
LEES MEER

“Het brandstof verbruik was zeer gunstig; slechts 3,3 l bij een snelheid van 10 km/u. Dit maakte grote indruk op me, net als de grote stabiliteit bij rechte lijn en lage snelheid.”

~ Peter en Sheilagh

Mijn vrouw en ik zijn inmiddels in de zeventig en hebben een groot deel van ons leven gevaren; we hebben aan zeilwedstrijden deelgenomen in Optimisten, sportieve kielboten en nu in IRC cruiser-racers. Wij hebben de afgelopen 20 jaar verschillende motorjachten in uiteenlopende designs, types en materialen in ons bezit gehad en de Middellandse Zee en het Kanaal bevaren en ook de Kanaaleilanden, Bretagne, de havens aan de Engelse zuidkust, de Scilly-eilanden en Nederland aangedaan. Op onze oude dag begonnen wij na te denken over wat wij eigenlijk in de toekomst nog wilden doen. Is het tijd om helemaal te stoppen met varen of moeten wij gaan nadenken over een kleinere boot, aangezien wij momenteel een traditioneel aluminium zeewaardig jacht hebben van 20 m, waar wij onze handen eigenlijk meer dan vol aan hebben. Nu wil het toeval dat mijn boot naar Nederland moest voor een reparatie van een schade die door anderen was toegebracht. De reparatie werd geheel vlekkeloos en volgens de hoge eisen van de oorspronkelijke bouwer bij Steeler Yachts verricht. Toen wij in Nederland waren, hebben wij hun jachten van 10 tot 15 m bekeken alsook meer traditionele Nederlandse ontwerpen, maar ik voelde me erg aangetrokken tot het designconcept van de Panorama ff46. Ze vertelden ons dat zij van plan waren om een iets grotere versie in aluminium te bouwen die volgens mij ideaal voor ons zou zijn.

Dankzij de gelijkvloerse aanpak en het feit dat de gangpaden boven de leefruimte liggen, is het interieur veel ruimer dan bij een traditioneel jacht met zijdekken. De rompvorm maakt het in combinatie met een Volvo IPS 600s mogelijk het water met max. 35 knopen te doorklieven en het jacht voldoet bovendien aan de specificaties voor CE-categorie B.

Mijn vrouw was niet zo te spreken over de rechte steven en gaf de voorkeur aan een meer traditionele boeg, maar ik heb er als zeiler geen enkele moeite mee, omdat de meeste moderne wedstrijdjachten tegenwoordig een steilsteven hebben voor een zo lang mogelijke waterlijn en dus meer snelheid. De binnenruimte van de Panorama ff53 zal een stuk groter zijn dan die van mijn huidige 70 voets motorjacht. Alleen de eigenaarshut is kleiner, maar daar zijn wij toch alleen maar om te slapen! Wij kwamen tot de conclusie dat je zo oud bent als je je voelt en dat er best nog wat pit in deze oudjes zit. Daarom hebben wij de knoop doorgehakt en planden wij medio november een vervolgafspraak. Bij aankomst op de werf werden wij verwelkomd door Hans en Yorrith en voorgesteld aan de overige teamleden. Na een korte cruise over het kanaal met een ff46 gingen wij naar hun prachtige nieuwe, “drijvende” kantoor naast de werf. Dit jacht was uiteraard van staal gebouwd en weegt een stuk meer dan onze geplande 53, maar het brandstofverbruik was zeer gunstig: slechts 3,3 l bij een snelheid van 10 km/u. Dit maakte grote indruk op me, net als de grote dynamische stabiliteit bij rechte lijn en lage snelheid. Ook de manoeuvreerbaarheid door de beide motoren, zonder gebruik te hoeven maken van de boegschroeven, was een grote plus. In de loop van het gesprek werden wij aan de design-adviseur van Vripack voorgesteld die zeer behulpzaam was bij het tekenen van de voorgestelde interieurindelingen, zodat mijn vrouw zich een beeld kon vormen van het geheel. De eindeloze mogelijkheden, waarbij vooraf vrijwel niks vastlag, zorgden voor een heel andere ervaring dan bij scheepsbouwers waarmee wij eerder te maken hebben gehad. In onze glasvezeljachten konden wij vanwege de zelfdragende romp eigenlijk alleen de stof voor de bekleding, gordijnen en vloerbedekking kiezen. Wij besloten dan ook tijdens het gesprek om een Panorama ff 53 in aluminium te bestellen. Dit was het grootste schip uit de klasse en voor ons betekende de extra lange waterlijn, de gewichtsbesparing en de grotere leefruimte dat de boot ideaal zou zijn voor onze behoeften en hopelijk ook voor anderen als wij ooit zullen besluiten om met het varen te stoppen en het schip van de hand moeten doen. Na ondertekening van het contract kregen wij een bouwschema van 38 weken waarin de stappen in detail waren uiteengezet. Het schema was opgedeeld in 12 fasen, vanaf de ondertekening van het contract tot aan de oplevering en de voltooiing. Fase 3 hield een bezoek aan de werf in om de materialen voor het interieur te kiezen. Tijdens de bouw van het jacht werden wij nog twee keer verwacht, waarna het niet meer mogelijk was om nog verdere wijzigingen aan te brengen. Een laatste ontmoeting in fase 9 was bedoeld om te garanderen dat alles dat was overeengekomen daadwerkelijk was uitgevoerd. Al deze tussenstappen, die schriftelijk werden vastgelegd, voorkomen eventuele misverstanden tussen ons en de werf en waren voor ons een compleet nieuwe ervaring. Steeler legde het interieur voor de montage zelfs uit op de vloer!

Wij hebben een bezoek gebracht aan de beurs Boot Düsseldorf waar Steeler voor de tweede keer de Europese Boot van het Jaar-Award heeft gewonnen. Dit vormde voor ons een extra bevestiging en gaf nog meer vertrouwen. Op de beurs hebben wij ook met verschillende motorfabrikanten gesproken en zoals het nu lijkt gaan wij voor de Yanmar LY440 met joystick-bediening gaan. Ook hadden wij een gesprek met Yacht Control voor meer informatie over hun integrale communicatie- en navigatiepakket en wachten nu op hun voorstel en offerte.

Binnenkort wordt begonnen met het snijden van het aluminium en wordt de romp gebouwd. Dit is het begin van een nieuw avontuur dat hopelijk leidt tot de vlekkeloze voltooiing van ons nieuwe jacht voor het vaarseizoen van 2017 en het begin van allerlei heerlijke ervaringen.
LEES MEER

“Het brandstof verbruik was zeer gunstig; slechts 3,3 l bij een snelheid van 10 km/u. Dit maakte grote indruk op me, net als de grote stabiliteit bij rechte lijn en lage snelheid.”

~ Peter en Sheilagh

Mijn vrouw en ik zijn inmiddels in de zeventig en hebben een groot deel van ons leven gevaren; we hebben aan zeilwedstrijden deelgenomen in Optimisten, sportieve kielboten en nu in IRC cruiser-racers. Wij hebben de afgelopen 20 jaar verschillende motorjachten in uiteenlopende designs, types en materialen in ons bezit gehad en de Middellandse Zee en het Kanaal bevaren en ook de Kanaaleilanden, Bretagne, de havens aan de Engelse zuidkust, de Scilly-eilanden en Nederland aangedaan. Op onze oude dag begonnen wij na te denken over wat wij eigenlijk in de toekomst nog wilden doen. Is het tijd om helemaal te stoppen met varen of moeten wij gaan nadenken over een kleinere boot, aangezien wij momenteel een traditioneel aluminium zeewaardig jacht hebben van 20 m, waar wij onze handen eigenlijk meer dan vol aan hebben. Nu wil het toeval dat mijn boot naar Nederland moest voor een reparatie van een schade die door anderen was toegebracht. De reparatie werd geheel vlekkeloos en volgens de hoge eisen van de oorspronkelijke bouwer bij Steeler Yachts verricht. Toen wij in Nederland waren, hebben wij hun jachten van 10 tot 15 m bekeken alsook meer traditionele Nederlandse ontwerpen, maar ik voelde me erg aangetrokken tot het designconcept van de Panorama ff46. Ze vertelden ons dat zij van plan waren om een iets grotere versie in aluminium te bouwen die volgens mij ideaal voor ons zou zijn.

Dankzij de gelijkvloerse aanpak en het feit dat de gangpaden boven de leefruimte liggen, is het interieur veel ruimer dan bij een traditioneel jacht met zijdekken. De rompvorm maakt het in combinatie met een Volvo IPS 600s mogelijk het water met max. 35 knopen te doorklieven en het jacht voldoet bovendien aan de specificaties voor CE-categorie B.

Mijn vrouw was niet zo te spreken over de rechte steven en gaf de voorkeur aan een meer traditionele boeg, maar ik heb er als zeiler geen enkele moeite mee, omdat de meeste moderne wedstrijdjachten tegenwoordig een steilsteven hebben voor een zo lang mogelijke waterlijn en dus meer snelheid. De binnenruimte van de Panorama ff53 zal een stuk groter zijn dan die van mijn huidige 70 voets motorjacht. Alleen de eigenaarshut is kleiner, maar daar zijn wij toch alleen maar om te slapen! Wij kwamen tot de conclusie dat je zo oud bent als je je voelt en dat er best nog wat pit in deze oudjes zit. Daarom hebben wij de knoop doorgehakt en planden wij medio november een vervolgafspraak. Bij aankomst op de werf werden wij verwelkomd door Hans en Yorrith en voorgesteld aan de overige teamleden. Na een korte cruise over het kanaal met een ff46 gingen wij naar hun prachtige nieuwe, “drijvende” kantoor naast de werf. Dit jacht was uiteraard van staal gebouwd en weegt een stuk meer dan onze geplande 53, maar het brandstofverbruik was zeer gunstig: slechts 3,3 l bij een snelheid van 10 km/u. Dit maakte grote indruk op me, net als de grote dynamische stabiliteit bij rechte lijn en lage snelheid. Ook de manoeuvreerbaarheid door de beide motoren, zonder gebruik te hoeven maken van de boegschroeven, was een grote plus. In de loop van het gesprek werden wij aan de design-adviseur van Vripack voorgesteld die zeer behulpzaam was bij het tekenen van de voorgestelde interieurindelingen, zodat mijn vrouw zich een beeld kon vormen van het geheel. De eindeloze mogelijkheden, waarbij vooraf vrijwel niks vastlag, zorgden voor een heel andere ervaring dan bij scheepsbouwers waarmee wij eerder te maken hebben gehad. In onze glasvezeljachten konden wij vanwege de zelfdragende romp eigenlijk alleen de stof voor de bekleding, gordijnen en vloerbedekking kiezen. Wij besloten dan ook tijdens het gesprek om een Panorama ff 53 in aluminium te bestellen. Dit was het grootste schip uit de klasse en voor ons betekende de extra lange waterlijn, de gewichtsbesparing en de grotere leefruimte dat de boot ideaal zou zijn voor onze behoeften en hopelijk ook voor anderen als wij ooit zullen besluiten om met het varen te stoppen en het schip van de hand moeten doen. Na ondertekening van het contract kregen wij een bouwschema van 38 weken waarin de stappen in detail waren uiteengezet. Het schema was opgedeeld in 12 fasen, vanaf de ondertekening van het contract tot aan de oplevering en de voltooiing. Fase 3 hield een bezoek aan de werf in om de materialen voor het interieur te kiezen. Tijdens de bouw van het jacht werden wij nog twee keer verwacht, waarna het niet meer mogelijk was om nog verdere wijzigingen aan te brengen. Een laatste ontmoeting in fase 9 was bedoeld om te garanderen dat alles dat was overeengekomen daadwerkelijk was uitgevoerd. Al deze tussenstappen, die schriftelijk werden vastgelegd, voorkomen eventuele misverstanden tussen ons en de werf en waren voor ons een compleet nieuwe ervaring. Steeler legde het interieur voor de montage zelfs uit op de vloer!

Wij hebben een bezoek gebracht aan de beurs Boot Düsseldorf waar Steeler voor de tweede keer de Europese Boot van het Jaar-Award heeft gewonnen. Dit vormde voor ons een extra bevestiging en gaf nog meer vertrouwen. Op de beurs hebben wij ook met verschillende motorfabrikanten gesproken en zoals het nu lijkt gaan wij voor de Yanmar LY440 met joystick-bediening gaan. Ook hadden wij een gesprek met Yacht Control voor meer informatie over hun integrale communicatie- en navigatiepakket en wachten nu op hun voorstel en offerte.

Binnenkort wordt begonnen met het snijden van het aluminium en wordt de romp gebouwd. Dit is het begin van een nieuw avontuur dat hopelijk leidt tot de vlekkeloze voltooiing van ons nieuwe jacht voor het vaarseizoen van 2017 en het begin van allerlei heerlijke ervaringen.
LEES MEER